Vi tar nästa steg med en ny visuell identitet!

Kanske är det lite uttjatat att prata om ett företags visuella identitet som en “kostym”, men i det här fallet känns det ändå passande med tanke på den kostymtäta bransch vi verkar inom. Vi har nämligen bytt om till något mindre tillknäppt, betydligt varmare och mer självsäkert!

 

Allt vi på dNovo gör genomsyras av våra värderingar: tydlighet, expertis och hjärta. Något som vi kände var dags att omsätta i en ny visuell identitet.

 

Med en mer avskalad logotyp, en varmare färgskala med mycket hjärta och ett text- och bildspråk som framhäver vår expertis är vi nu redo att ännu tydligare visa vilka vi är.

 

“Vår gamla ’kostym’ var kanske lite för formell för vår smak. Den nya identiteten speglar oss mycket bättre, den är mer varierad och personlig – precis som vi är i vårt dagliga arbete. Vi verkar inom områden som ofta är kända för sina traditionella och något stela estetik och approach vilket inte alls lirar med vår vision om en modernare och mer tillgänglig bransch.” säger David Schreiber, VD.

 

För oss handlar inte den här förändringen bara om att se bra ut. Det är ett sätt att kommunicera vår passion för det vi gör, och att hela tiden sträva efter förnyelse. Genom att bryta med branschens ofta konservativa normer, vill vi skapa en närmare och mer tillgänglig relation till våra klienter och partners.