dNovo tar nästa steg i två verksamheter

Advokatfirman dNovo delas upp i två oberoende verksamheter där de nya verksamheterna är Advokatfirman dNovo med säte i Göteborg och AX Advokatbyrå med säte i Helsingborg. Med uppdelningen kan respektive ny verksamhet mer fokuserat ägna sig åt sina respektive kärnfrågor och tillhörande rättsområden.


Resan med dNovo startades 2017 med intentionen att agera som spetsiga aktörer med expertis inom ett antal rättsområden i Göteborg och Helsingborg. Denna resa har burit frukt och över tid har verksamheten utvecklats och erbjudandet vuxit. Nu är det dags för nästa steg för de båda kontoren.

“Uppdelningen av dNovo känns naturlig i vår utveckling och genom denna förändring kan vi vara ännu tydligare i våra respektive erbjudanden. Förändringen kommer främst att påverka oss internt, medan våra klienter och uppdragsgivare kan förvänta sig samma höga kvalitet och engagemang som tidigare” kommenterar David Schreiber, Advokatfirman dNovo.

”Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet i Helsingborg under det nya namnet och med fortsatt fokus på att erbjuda affärsjuridiska tjänster med hög kvalitet. Vi och våra klienter har en spännande tid framför oss” tillägger Per Åberg, AX Advokatbyrå.

Uppdelningen sker från och med 1 november 2023.

För mer information, vänligen kontakta:

David Schreiber
VD, Advokatfirman dNovo
0725-88 76 76
david.schreiber@dnovolaw.com

Per Åberg
Partner, AX Advokatbyrå
0706-01 81 45
per.aberg@axadvokat.se