Välkomna Jean och Anders!

Nu i september händer det mycket på dNovo, och vi är så glada och stolta över att kunna presentera två nya rekryteringar: Jean Lo och Anders Lindström! De två erfarna advokaterna hjälper till att stärka och forma vårt erbjudande med sina respektive kompetenser och därmed bidra till byråns spännande resa framåt.

 

Jean Lo har en gedigen bakgrund som advokat och konkursförvaltare efter över 10 år på advokatbyråer, senast Wesslau Söderqvist, och bidrar framåt med sin kompetens inom obestånd, entreprenadrätt och process hos oss på dNovo. 

Jean berättar:
Här på dNovo upplever jag en perfekt blandning och balans mellan juridisk kompetens och framåtanda. Här blir man snabbt en viktig och central del av arbetslaget, och jag ser mycket fram emot att tillsammans bygga upp en stark obeståndsavdelning. Min strävan är att ständigt utvecklas samtidigt som jag bidrar till att stärka mina kollegors färdigheter och leverera riktigt bra klientupplevelser.

Det är uppenbart att man på dNovo gör saker tillsammans och den ‘vi-känslan’ är något jag verkligen värdesätter. Jag känner mig fantastiskt varmt mottagen och är mer än redo att sätta igång!

 

Efter nästan 15 år på Foyen är Anders Lindströms övergång till dNovo en öppning till nya utmaningar och möjligheter som en mindre och sammanhållen byrå kan erbjuda.

Anders berättar:
Det känns verkligen inspirerande att vara här hos dNovo, och det skall bli riktigt spännande att få bidra till skaran av redan oerhört kompetenta jurister. Med min erfarenhet av att företräda beställare, entreprenörer och konsulter i byggprojekt erbjuder jag spets och förståelse för olika typer av utmaningar. Något jag hela tiden behöver uppdatera och fördjupa mig inom tack vare de entreprenadjuridiska utbildningar jag håller för byggbranschen. Jag kommer även att bidra med min kompetens inom process och fastighetsrätt, framförallt inom hyresjuridiken.

Precis som namnet antyder är dNovo en plats för att tillsammans skapa något nytt, vilket man verkligen märker på den ‘nybyggaranda’ som finns här, och det är något jag verkligen går igång på.

 

David Schreiber, VD:
Jean och Anders är verkliga topp-rekryteringar såväl personligt som professionellt. Ödmjuka, prestigelösa, ansvarsfulla och givetvis otroligt skarpa inom sina kompetensområden.

Anders har gedigen erfarenhet av att representera hela spektrat av roller inom byggprojekt, från beställare och entreprenörer till konsulter. Jean har stor expertis inom obeståndsjuridiken men även entreprenadrätt och process, och tillsammans gör de vårt erbjudande ännu bättre anpassat för att möta de krav och den efterfrågan på juridiska tjänster som finns på marknaden just nu, inte minst här i Göteborgsområdet. Anders fina erfarenhet som utbildningsledare och Jeans språkkunskaper i kinesiska och tyska att använda i internationella sammanhang är lite grädden på moset.

 

Vårt mål har hela tiden varit att bygga långsiktiga relationer, med omtanke för både klienter och anställda, för att på så sätt uppnå hög och hållbar kvalitet i vår verksamhet och rådgivning. I Jean och Anders har vi knutit till oss två mycket stabila advokater och personer som kan leverera högklassig rådgivning men även bidra till byråns utveckling genom internt engagemang i form av marknadsföring, handledning och organisation. En mix som vi anser är fundamental för att få till den där hållbarheten. Vi fortsätter nu arbetet med strategiska rekryteringar för att stärka upp vårt erbjudande ytterligare inom våra kärnområden.