Cecilia Hesslén och Mikael Karlsson är nya delägare i Göteborg

Under våren 2022 rekryterades Cecilia Hesslén till dNovo, och under hösten samma år kunde vi gå ut med att även Mikael Karlsson börjat som advokat på Göteborgskontoret. Inget gör oss gladare än att idag kunna berätta att de båda tillträder som delägare från och med 1 januari 2023.

Tillsammans har de inte bara bidragit till den framåtsträvande och expansiva drivkraft som växer hos dNovo, men även stärkt dNovos erbjudande inom fastighets- och entreprenadrätt som är mer efterfrågat än någonsin.

 

Vad säger Cecilia?
Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet och att ha nått denna milstolpe. Jag ser fram emot att driva en advokatbyrå, vars vision och kunderbjudande jag verkligen tror på. Advokatbranschen står inför många utmaningar och jag är övertygad om att dNovo har stor potential att få vara med och påverka utvecklingen av branschen på ett positivt sätt. Jag hoppas också på att vi på dNovo inom kort kommer att knyta till oss ytterligare en skarp advokat som vill vara med på vår visionsresa och byggandet av en affärsjuridisk byrå, som jobbar aktivt med hjärta och transparens mot både anställda och klienter. Vi är övertygade om att det skapar hållbara relationer och i förlängningen bättre affärer.

 

Vad säger Mikael?
Det känns fantastiskt kul och hedrande att gå in som delägare på dNovo Göteborg. Att få vara med och utveckla verksamheten och fortsätta bygga dNovo under den expansionsfas vi nu befinner oss i är otroligt spännande, och jag hade inte kunnat önska mig en bättre partner på vägen än dNovo. Under 2023 kommer det för byråns del fortsatt vara fokus på att utföra strategiska rekryteringar. Detta i syfte att stärka byråns utbud av juridisk rådgivning ytterligare, där vi redan under 2022 breddat oss med min spets inom entreprenad- och processrätt. För min egen del kommer jag fortsatt att bistå klienter och driva på dNovos resa framåt. Det känns hur bra som helst!

 

David Schreiber, VD, fortsätter
Cecilia och Mikael är båda oerhört kompetenta och vassa advokater, och minst lika ödmjuka och fina människor. Deras skärpa och värme kombinerat personifierar de värderingar vi på dNovo står för, vad vi tillsammans strävar efter att vara och på vilket sätt vi vill influera branschen. Jag är riktigt glad att både Cecilia och Mikael nu gått in som delägare och jag ser mycket fram emot att se hur vår gemensamma resa framåt kommer se ut. Den har nämligen börjat väldigt bra.