Välkommen Mikael!

Mikael Karlsson är inte bara en riktigt skarp jurist med specialisering inom entreprenadrätt — han är sedan mitten av augusti även dNovos senaste rekrytering vilket vi är otroligt glada för! Utöver att ha stärkt Göteborgsteamet med en fantastisk kollega kan vi nu även erbjuda våra klienter spetskompetens inom entreprenadrätt vilket är extra spännande med tanke på hur snabbt Göteborg växer och utvecklas.

 

Mikael berättar:
”Jag har de senaste åren arbetat som bolagsjurist på ett entreprenadföretag som bygger en av Göteborgs största anläggningsentreprenader och jag tar med mig många värdefulla erfarenheter från denna tid. Jag har framför allt fått god inblick i de frågor och problem som aktörerna i en entreprenad ställs inför under själva genomförandet. Många gånger handlar det om att utifrån juridiken skapa förutsättningar för en god framdrift i entreprenaden och optimera processer, samtidigt som man säkerställer att huvudmannens intressen tillvaratas i alla lägen. Jag är övertygad om att jag kommer att ha stor nytta av denna erfarenhet nu när jag går tillbaka in i rollen som rådgivare på advokatbyrå och dNovo känns som helt rätt ställe att fortsätta min resa på. Förutom entreprenadrätten är jag främst fokuserad på tvistlösning och processrätt.

 

 

dNovo-teamet är ett oerhört trevligt och kompetent gäng som alla strävar efter att arbeta på ett ansvarsfullt sätt, både internt och externt. Jag känner också att dNovo är en byrå som är beredd att utmana branschen och där kvalitén på leveranserna alltid står i fokus, vilket känns helt rätt.”

 

David Schreiber, VD, fortsätter:
”Jag har haft nöjet att arbeta ihop med Mikael tidigare och har under lång tid försökt rekrytera honom till dNovo, så jag blev väldigt glad när han äntligen tackade ja då han är en underbar människa och riktigt duktig jurist. Med Mikaels erfarenhet av och spetskompetens inom entreprenadjuridik blir vårt erbjudande ännu bättre anpassat efter de krav och den efterfrågan på juridiska tjänster som den spännande utvecklingen av Göteborg för med sig.”

 

Varmt välkommen från alla oss på dNovo!