Nyheter från Helsingborgskontoret

Helsingborgskontoret har nu flyttat till en ny modernare lokal – ett stenkast från vårt tidigare kontor. Vi huserar numera i HD-huset som ligger vid Sundstorget. HD-huset är en funktionalistisk byggnad invigd 1930 på Drottninggatan 20-22 i centrala Helsingborg, ritad av arkitekt Gustav W. Widmark. Huset är uppkallat efter Helsingborgs Dagblad, HD, som ursprungligen beställde byggnaden. Flytten har blivit något av en nystart och tillför ny energi till verksamheten.

Vi välkomnar också våra nya juristkollegor Robin Bringsén och Axel Johnson. Robin tog examen från juristprogrammet i Lund 2022. Axel tog examen från juristprogrammet i Lund 2021 och har även hunnit att arbeta på Åklagarmyndigheten. Både Robin och Axel kommer att arbeta brett och med byråns samtliga rättsområden. Varmt välkomna Robin och Axel!