Monika Vulin uppförd på Göteborgs tingsrätts lista över konkursförvaltare

Vi är väldigt glada att kunna berätta att Monika Vulin i torsdags blev uppförd på Göteborgs tingsrätts lista över konkursförvaltare!
Tillsammans med våra två andra konkursförvaltare, Peter Björnram och Magnus Knape, blir vårt erbjudande inom området nu ännu starkare.

“Det är fantastiskt kul med ett sådant erkännande, både för mig själv och för dNovo” säger Monika och fortsätter: “Jag har ju arbetat mycket med obeståndsfrågor sedan jag kom till dNovo men nu blir jag ansvarig konkursförvaltare vilket gör mitt arbete ännu roligare – och viktigare”.

Det ställs höga krav på kompetens och erfarenhet för att bli konkursförvaltare. Det är något som Monika verkligen har med sina 20 år som jurist varav de fyra sista åren hos oss på dNovo, då hon har arbetat med ett 50-tal konkurser och ett stort antal rekonstruktioner.

Grattis till Monika och till oss!