Välkommen Cecilia

dNovo fortsätter växa! Äntligen kan vi stolt presentera vårt tillskott Cecilia Hesslén – advokat med spetskompetens inom fastighetsrätt, kommersiella avtal och bolagsrätt. Nu när Göteborg bygger och utvecklar fastigheter och företag i rasande fart är det extra roligt att hon blir en del av Göteborgskontoret.

 

Vad säger Cecilia?
“dNovo är en uppstickare i branschen – en byrå som inte hakat upp sig på hierarkier och där normer inte sitter fast i väggarna. Den äldre generationen på dNovo är väldigt bra på att lyfta fram den yngre vilket gör att vi naturligt får ta en väldigt aktiv roll i byråns strategiarbete och ledning. Jag upplever verkligen att de litar och tror på våra förmågor. Alla är direkt inkluderade i arbetsplatsen, så jag märker att min roll och mina tankar är viktiga. Eftersom dNovo inte är rädda för att gå sin egen väg känner jag att jag kan göra detsamma – här kan jag vara mig själv. Jag har blivit fantastiskt välkomnad. ”

 

 

David fortsätter:
“Vi har försökt vinna över Cecilia till oss under en längre period, så det är en riktig vinst och ära att få ha med henne på resan. Hon är en jätteduktig advokat och fin person. Hon blir en nyckelspelare för att kunna ta oss vidare i vår generationsväxling och fortsätta utveckla byrån, att göra det som vi på dNovo sagt att vi ska göra. Cecilias kunskaper, prestigelöshet, personlighet och framtidsvision är dNovo personifierat och vi är så glada att hon är med oss.”

Varmt välkommen från alla oss på dNovo. Tillsammans fortsätter vi utmana varandra och advokatbranschen.