Helsinborgskontoret söker nya jurister

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med juridiska frågor med fokus på områdena allmän affärsjuridik, försäkringsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt och övrig offentlig rätt. Vi arbetar med företagare i såväl ägarledda bolag som publika, kommuner, kommunala bolag och landsting. Tillsammans med mycket erfarna, engagerade och kompetenta kollegor bistår du med kvalificerad juridisk rådgivning där affärsnyttan för varje klient alltid är högsta prioritet. Eftersom vi är en mindre byrå med ibland stora och komplexa uppdrag kan du räkna med varierade arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar.

 

Vi är måna om ett gott samarbetsklimat, personlig stämning och stark kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta, tillsammans med vår samlade kompetens och flexibilitet, bidrar till att vi kan ge våra klienter de bästa förutsättningarna för sina affärer.

 

Om detta verkar spännande och du tror att du är den vi söker är du välkommen att maila en ansökan med CV, personligt brev samt betygsutdrag från juristutbildningen till albin.kringstad@dnovolaw.com.

Vi behandlar ansökningar löpande.