dNovo i nytt samarbete med Dunstan AB

Advokatfirman dNovo i Helsingborg är rådgivare till Dunstan sedan idéstadiet och har medverkat under hela processen – från affärsidé till kapitalanskaffning, investerarfrågor, rekrytering och verksamhetsavtal. Dunstan AB startade sin försäkringsförmedling i januari 2022.

 

Dunstan är en försäkringsförmedlare som med särskilda försäkringslösningar riktar sig till häst- och hästgårdsnäringen med syftet att genom utbildning och samarbete hjälpa kunderna till ett bättre häst- & hästgårdsliv – samtidigt som detta förebygger skador och problem för hästen, människan och gården.

 

Advokatfirman dNovos team har främst bestått av Per Åberg och Alice Nordman. dNovo och Dunstan har för avsikt att fortsätta samarbetet under bolagets pågående resa som ny aktör i försäkringsbranschen.

 

Per Åberg
per.aberg@dnovolaw.com
070 601 81 45